hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'den "isimsiz" eleştiri

    Fenerbahçeden isimsiz eleştiri
    expand

    Fenerbahçe Kulübü isim vermeden Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'ı eleştirdi ve "maaşlı eleman" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Kulübü, bir gazeteye açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'a, isim vermeden sert bir dille tepki gösterdi.

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Arıboğan için "maaşlı eleman" ifadesi kullanılarak, "Bir kulübün maaşlı elemanının haddini aşan söylemleri nedeniyle bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur. Öncelikle bu şahsa hatırlatmamız gereken husus, her ay başında hesap ekstrelerini kontrol edenlerin, kulüplerin yürekten sözcülüğüne bürünmeye hakkı olmadığı gerçeğidir. Bu maliyetli tüccarların kulüplerdeki ve spor mecralarındaki varlığı, aldıkları yüksek orandaki maaşların varlığına bağlı iken, yüz yıllık camialara ve yönetimlerine dil uzatmaları, hadsizliğin ötesinde açıkça terbiyesizliktir" denildi.

    Arıboğan'ın demeçleriyle medyayı yanlış yönlendirmeye çalıştığı iddia edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    "Tüm kamuoyundan talebimiz, uluslararası hukuk mücadelemizin sonunda, bu maaşlı Fenerbahçe düşmanlarının tasarrufları ile ilgili yapacağımız belgeli açıklamaları takip etmeleridir. Kısa bir süre sonra bu konuları mahkemelerde açıklamak zorunda kalacak olanlara tavsiyemiz ise gazete gazete, kanal kanal dolaşarak kamuoyu yaratmalarının nafile olduğunu unutmamalarıdır. Geçmişlerinde Fenerbahçe ile ilgili karanlık icraatları olanlar, ağız kirliliklerine engel olamayarak toplumda bilgi kirliliğine neden olmaktadırlar. Bu kişiler, bundan böyle protokol gereği sadece kulübümüzün profosyenel çalışanları tarafından cevaplandırılacaklardır. Bilinmelidir ki, Fenerbahçe'nin hafızasını ve nefretini ciddiye almayanlar, bu büyük hatalarının bedelini çok ağır ödeyeceklerdir." 

    Lutfi Arıboğan ne demişti?

    Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, dün akşam özel bir televizyon kanalına bağlanarak Fenerbahçe'nin kendisi hakkında TFF Genel Sekreterliği yaptığı dönemdeki icraatlerine getirdiği eleştirilere sert yanıtlar vermişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arıboğan, isim vermeden Aziz Yıldırım hakkında "malum kişi" ifadesini kullanırken, kendisi hakkındaki iddialar için de "Bu iddiaları dile getiren şahısların akıl sağlığından şüphe etmek gerektiğini düşünüyorum" demişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow